O nama

Bua Ban, salon tradicionalne tajlandske masaže​

Bua Ban je salon tradicionalne tajlandske masaže na atraktivnoj lokaciji u centru Zagreba.

Autentičnu tajlandsku masažu i širok raspon drugih masažnih tehnika, uključujući raznovrsne uljne masaže, aromaterapije, herbalne i hot stone masaže, obavljaju certificirane i vrhunske tajlandske terapeutkinje.

Za svaku vrstu masaže moguće je izabrati i njen intenzitet – relaksacijski, terapeutski ili snažniji. U izboru masaže ili njenog intenziteta, najpodesnije vašim potrebama, možete potražiti i savjet našeg osoblja. 

Tradicionalna tajlandska masaža se obavlja na strunjači na podnoj razini, a uljne masaže se obavljaju na masažnim stolovima.

Naše masažne sobe su prostrane, prozračne i klimatizirane. Potpuno opuštanje tijela i uma za vrijeme masažne terapije osigurava ugodna atmosfera prigušenog svjetla mirisnih svijeća i ugodni tonovi meditativnih glazbenih tema. 

Kupaonski prostor i čisti ručnici su na raspolaganju prije i nakon masaže, prema vašim potrebama. Nakon svake masaže možete se opustiti uz tradicionalni biljni čaj u prijemnom salonu.

Javite nam se za dodatne informacije.

Što znači Bua Ban?

Ime Bua Ban dolazi od tajlandske riječi บัวบาน koja označava nasmijani lotosov cvijet, u punom cvatu. Zbog svoje zanosne ljepote lotosov cvijet je oduvijek simbolizirao spiritulnu čistoću i bio važan dio budističkih (i hinduističkih) ritualnih tradicija, naročito u Tajlandu.

Recenzije korisnika naših usluga

Andreja Latinović
Andreja Latinović
17/02/2024
Miss Su is very professional and has magical hands!
Kruna Petrovic
Kruna Petrovic
09/02/2024
Odlična masaža, a nakon nje je osećaj kao da ste na oblacima, mislim da ćemo pri svakoj poseti Zagrebu posetiti i Buaban! Za svaku preporuku🥰
Karen Gao
Karen Gao
21/12/2023
the masseuse was super nice and it was a very relaxing experience. i got the thai oil massage and my sister got the traditional thai massage.
Mac
Mac
11/12/2023
Unusual, but magic thai movements, recommend it very much!
Domagoj Bukvić
Domagoj Bukvić
07/12/2023
Danas bio prvi put i imam odlično iskustvo. Odličnih sat vremena, a definitivno sljedeći put i više. Svaka preporuka i definitivno ću proširit vijest dalje!
Pročitajte sve recenzije.
Ako ste zadovoljni našom uslugom cijenili bismo vašu recenziju.